Heiwa är ett litet, kreativt och lyckligt produktionsbolag som förmedlar budskap och sprider ord genom filmer; för bästa sättet att höras på är att synas.

Dom två vännerna David Pekkari och Linda Hunter träffades för några år sedan när dom arbetade för en web TV kanal och sedan dess har dom skrivit, producerat och levererat filmer tillsammans. Må det vara en reklamfilm, informationsfilm, inspirationsfilm, musikvideo eller annan så tar sig Heiwa an projekt med entusiasm och energi.
Kunden får vara med hur mycket eller hur litet som helst i produktionen. Flexibilitet äter vi till frukost. Dessutom älskar vi att tillverka goda skratt genom våra filmer. Att få någon att skratta är att få någon att lyssna.

DSC_5629_svv

David är en lekfull teknikernörd som aldrig ger upp och som ser möjligheter i allt slags kaos. Han är precis en sådan person som man vill ha i en filmproduktion. David började sin bana på Z-TV med programmet Wimans och sedan dess har han jobbat på alla möjliga TV-produktioner, sportsändningar, studio, galor och dokusåpor, som Expedition Robinson, WM i Falun mfl.

DSC_5627_svv Linda är en teaterapa som trivs lika bra framför som bakom kameran. Hon studerade teater i NY i 5 år och har sedan dess skådespelat, jobbat som programledare, översatt manus, arbetat med diverse filmfestivaler och nyligen på Biografcentralen. Innehåll och manus är något som Linda brinner för och med Heiwa som verktyg sätter hon humorn i fokus.

Vi finns här när du vill synas.

Heiwa AB

David Pekkari

070-356 22 25

Linda Hunter

070-210 56 48